De vereniging

Een bruisende vereniging voor iedereen die van onderwatersport houdt

OSV Piranha heeft op vrijdagavond zijn vaste verenigingsavond. In onze vereniging zijn een aantal vrijwilligers actief, zij dragen zorg voor alle activiteiten in de vereniging. Er is een team trainers actief voor de jeugd. Hier wordt de basis gelegd voor de toekomstige duikerster of duiker door middel van sport en spel. De jeugd leert op deze manier hoe het leven is onder water, en wat de mogelijkheden zijn om daar te kunnen verblijven.

Ook is er een team instructeurs, die de opleidingen verzorgen van 1* duiker tot en met 3* duiker. Om je echt te specialiseren in diverse duik disciplines worden er specials gegeven om je duikkennis op te waarderen tot 4* duiker. (zie opleidingen)Naast de trainingen en opleidingen is de vereniging ook actief met het organiseren van evenementen en duik uitstapjes in het buitenwater. Zo hebben we evenementen team met vrijwilligers dat zich bezig houd met allerlei activiteiten die niet alleen met duiken zijn verbonden. Dit team draagt zorg voor activiteiten waar gezelligheid boven aan staat.

Lidmaatschap en kosten

Introductieduik
Lidmaatschap
(excl NOB bijdrage)
Opleiding 1*

5,00
155,00 (volwassenen)

149,00

Materiaal

Het is mogelijk om, gedurende het eerste jaar, een set te huren bij vereniging. Deze set bestaat dan uit een trimvest, automatenset en fles (incl. 6 vullingen en gebruik in het zwembad). Uiteraard is het ook mogelijk om eigen materiaal te gebruiken. Informatie hierover wordt verstrekt op aanvraag of bij aanvang van de opleiding.

Gedragscode

OSV Piranha vindt een veilige en vertrouwde sportomgeving zeer belangrijk. Daarom heeft ze haar gedrags- en omgangsregels op papier gezet zodat deze voor iedereen duidelijk zijn. Klik hier voor de gedragsregels