2 april Eerste buitenduik

14 maart 2023

Het is bijna zover! De eerste buitenwater-duik van het seizoen staat gepland op zaterdag 2 april in Oostvoorne. Dit is een geweldige kans om je duikvaardigheden in de praktijk te brengen en te genieten van de prachtige onderwaterwereld die Nederland te bieden heeft.

We zullen verzamelen bij McDonald’s in Enspijk waarna we gezamenlijk naar Oostvoorne rijden. Hier zal een ervaren duikinstructeur van OSV Piranha een korte briefing geven over de duiksite en wat je kunt verwachten tijdens de duik. Vervolgens zullen we ons klaarmaken voor de duik en de uitrusting controleren. Mocht je nog vragen hebben of extra hulp nodig hebben bij het opzetten van je uitrusting, dan staan onze instructeurs natuurlijk voor je klaar.

Na de duik hebben we eten en drinken om je weer op te warmen.

De duiksite in Oostvoorne is een populaire duiklocatie vanwege de uitstekende zichtbaarheid en het diverse onderwaterleven. Je kunt hier onder andere kreeften, zeesterren en verschillende soorten vissen tegenkomen. Het is een onvergetelijke ervaring om tussen deze dieren te zwemmen en de rust en stilte van de onderwaterwereld te ervaren.

Uiteraard mogen ouders, grootouders, broers en zussen allemaal mee komen om deze ervaring te delen (zeker een aanrader voor de beginnende duikers).

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over deze buitenwater-duik en kijken ernaar uit om je te zien!