De vereniging

Een bruisende vereniging voor iedereen die van onderwatersport houdt

OSV Piranha heeft op vrijdagavond zijn vaste verenigingsavond. In onze vereniging zijn een aantal vrijwilligers actief, zij dragen zorg voor alle activiteiten in de vereniging. Er is een team trainers actief voor de jeugd. Hier wordt de basis gelegd voor de toekomstige duikerster of duiker door middel van sport en spel. De jeugd leert op deze manier hoe het leven is onder water, en wat de mogelijkheden zijn om daar te kunnen verblijven.

Ook is er een team instructeurs, die de opleidingen verzorgen van 1* duiker tot en met 3* duiker. Om je echt te specialiseren in diverse duik disciplines worden er specials gegeven om je duikkennis op te waarderen tot 4* duiker. ( zie opleidingen)Naast de trainingen en opleidingen is de vereniging ook actief met het organiseren van evenementen en duik uitstapjes in het buitenwater. Zo hebben we evenementen team met vrijwilligers dat zich bezig houd met allerlei activiteiten die niet alleen met duiken zijn verbonden. Dit team draagt zorg voor activiteiten waar gezelligheid boven aan staat.

Onderwaterhockey

Iedere vrijdagavond wordt er ook een onderwaterhockeytraining gegeven. Er wordt getraind voor de nationale competitie. Anderen komen gewoon een lekker potje OWH (Onderwater Hockey) spelen. Met gemengde teams wordt er regelmatig deelgenomen aan toernooien. Er worden ook onderwaterhockeytrainingen gegeven aan de jeugd. Naast het snorkelen en duiken met perslucht spelen zij nu ook regelmatig een potje hockey. Goed voor het teamgevoel en natuurlijk voor de conditie. Elke laatste vrijdagavond van de maand is het mogelijk om aan een proefles of introductieduik deel te nemen..

Gedragscode

OSV Piranha vindt een veilige en vertrouwde sportomgeving zeer belangrijk. Daarom heeft ze haar gedrags- en omgangsregels op papier gezet zodat deze voor iedereen duidelijk zijn. Klik hier voor de gedragscode

Heb je interesse?

Lijkt het je leuk om vrijblijvend een kijkje te komen nemen bij Piranha? Kom gezellig op vrijdagavond bij ons langs

Piranha Helpt!

Piranha is er niet alleen voor haar leden. Regelmatig steken onze leden de handen uit de mouwen om anderen te helpen. Dit doen we graag en met veel plezier. Zoekt u ook hulp van duikers. Neem contact op met ons secretariaat om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Adres en tijden

Zwembad “Het Wiel”
Van Hogendorpstraat 17
4191 HE Geldermalsen
0345 573784.

  • 20:00-2100 Snorkelprogramma jeugd vanaf 8 jaar

  • 21:00-22:00 Duikopleidingen en recreatief zwemmen
  • 21:30-22:30 Onderwaterhockey